Biosimilære Lægemidler

Vores portefølje af anti-TNF-behandlinger er markedsført i EU. TNF-hæmmere er en behandling af inflammatoriske tilstande såsom reumatoid arthritis (RA), psoriasisartritis, juvenil arthritis, inflammatorisk tarmsygdom (Crohns og ulcerøs colitis), ankyloserende spondylitis og psoriasis. Denne type behandling reducerer inflammation og stopper sygdomsprogressionen ved at hæmme det inflammationsfremkaldende stof, der kaldes Tumor Necrosis Factor (TNF).

Disse biosimilære lægemidler er nye versioner af  allerede eksisterende originale biologiske lægemidler. Ved at bygge videre på vores arv af videnskabelig innovation med mulighed for at reducere omkostningerne til sundhedsydelser og øge adgangen til biologiske lægemidler er udvikling af biosimilære lægemidler en overbevisende måde, hvorpå vi kan gøre en forskel i tilværelsen for de patienter, vi betjener.

 

Biosimilære Lægemidler

Biosimilære lægemidler svarer til originale biologiske lægemidler, og er fremstillet af samme biologiske materiale med samme aktive stoffer. I cirka 40 år har Biogen leveret komplekse originale biologiske lægemidler, og Biogen er i dag én af blot en håndfuld virksomheder, som har investeret i avancerede produktionsfaciliteter som sikrer den høje kvalitet, der er nødvendig for at producere biosimilære lægemidler.

Når de originale biologiske lægemidler når slutningen af deres patentliv, er det afgørende for Biogen, at fremstille biosimilære lægemidler for at medvirke til den fremtidige innovation inden for sundhedssystemet. Biosimilære lægemidler kan afhjælpe nogle af byrderne for sundhedsvæsenet ved at tilbyde besparelser og fremme bæredygtig adgang til terapier. Biosimilære lægemidler kan også give flere muligheder for patienter og læger for at imødekomme individuelle behov. Biogen har ekspertisen til at fremstille og pålideligt levere biosimilære lægemidler. 

Få mere at vide om tilgængelighed af biosimilære lægemidler i Danmark.