Forskning og innovation

Sygdomsområder

Woman in blue shirt holding a baby and kissing him on the forehead

Hos Biogen vil vi gøre en forskel for at ændre patienternes liv.

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS)

I mere end et årti har Biogen fokuseret på at fremme forskning indenfor ALS, så vi i højere grad kan forstå alle former for denne ødelæggende sygdom. Globalt er ca. 168.0001 mennesker ramt af ALS. 

Alzheimers sygdom og demens

Biogen forsker i nye måder at behandle tidligere uhelbredelige neurodegenerative sygdomme såsom Alzheimers sygdom. 

Multipel sklerose (MS)

I mere end 25 år har Biogen været førende indenfor forskning og udvikling af nye MS-lægemidler. Vi fortsætter med at udvikle innovative behandlinger indenfor MS for at gøre en forskel for patienterne. Vores forskning fokuserer på nyskabende behandlinger. Vores igangværende forskning i neurodegenerering vil hjælpe os med at skabe nye behandlinger, der kan bringe os nærmere en kur mod MS. 

Spinal muskelatrofi (SMA)

Biogen er dedikeret til at forske i løsninger, der kan forbedre livet for mennesker med SMA. Siden 2017 har Biogen samarbejdet med Ionis Pharmaceuticals om at udvikle nye behandlingsmuligheder – i særdeleshed nye antisense oligonucleotider (ASO’er), der er designet til at behandle SMA.

Referencer
  1. Biogen News; European Medicines Agency Accepts Tofersen Marketing Authorization Application to Treat Rare, Genetic Form of ALS; December 05, 2023; https://investors.biogen.com/news-releases/news-release-details/european-medicines-agency-accepts-tofersen-marketing, Last visited on 15th June 2023.