Vores ansvar

Vi mener, at det er afgørende at gøre en forskel inden for forskning og udvikling af lægemidler til gavn for samfundet. For Biogen betyder det, at vi forpligter os til at gøre en forskel for patienter, vores medarbejdere, miljøet og det samfund, hvor vi bor og arbejder. Vi tager en aktiv rolle i at være med til at løse flere af ​​vor tids største udfordringer: klimaforandringer, menneskers sundhed og retfærdighed. Derfor arbejder vi på at fremme en sundere, mere bæredygtig og retfærdig verden.

Mangfoldighed, lighed og inklusion

Vi ønsker at samarbejde med ledende eksperter inden for forskellige områder, og prioriterer mangfoldighed, lighed og inklusion.

Miljø

Vi ser det som vores ansvar at være med til at påvirke udviklingen i en positiv retning - lokalt og globalt. Vi anerkender, at klimakrisen er en sundhedskrise, og at de sårbare i samfundet er de mest udsatte.

Access & Health Equity

Vi ønsker at bidrage til at mindske uligheder i sundhedssystemet gennem fokus på forskning og udvikling.

Reporting & Principles

Transparens øger tillid. Biogen er åbne med hensyn til betalinger. Vi ønsker at imødekomme samarbejdspartneres og myndigheders forventninger og undgå interessekonflikter.