Sygdomsområder

Multipel sklerose

Multipel sklerose (MS)

Multipel sklerose (MS) er en kompleks, heterogen, kronisk sygdom, der kræver personligt målrettet behandling i hele patientens levetid. Sygdommen påvirker centralnervesystemet og gør det sværere for hjernen at fungere, hvilket medfører uforudsigelige symptomer.1

Vores tilgang

Gennem fire årtier har Biogen fokuseret på at omsætte forskning til gavn for MS-samfundet. Vores brede portefølje af etablerede behandlinger, løbende investeringer i området og vores omfattende services gør os i stand til at tilbyde målrettede løsninger til MS-patienter med skiftende behov for individuel behandling.

Innovativ forskning

I takt med at MS-patienternes behov og behandling udvikler sig, fokuserer Biogen fortsat på teknologisk udvikling og nye forskningsinitiativer der fremmer sygdomsforståelsen til gavn for MS-patienter. Vi har fokus på at udvikle vores pipeline, men arbejder også målrettet med at udvikle nyskabende lægemidler til forebyggelse af MS ved fokus på seneste videnskab og forskning, herunder nye tilgange som vaccine/cellebaserede behandlinger, nyligt identificerede mekanismer indenfor remyelinisering og neuroprotektion samt udvikling af præ-kliniske modeller.

Fakta og tal

2,8 mio.

Globalt lever omtrent 2,8 millioner mennesker med MS.2

1,9 mio.

Mere end 1,9 millioner mennesker er blevet behandlet med en sygdomsmodificerende behandling fra Biogen.

25+ år

I mere end 25 år har vi været førende inden for forskning og udvikling af nye MS-lægemidler.

Hvad er multipel sklerose?

Hvis du, eller en af dine nærmeste har multipel sklerose (MS), har du måske nogle spørgsmål? Hvad er MS? Hvordan viser sygdommen sig?