Forskning og innovation

Biogen scientist working in the Cambridge, MA labs

Vi arbejder inden for sygdomsområder med væsentlige udækkede medicinske behov. Vi fokuserer på innovative løsninger og behandlinger.  

Sygdomsområder

Vi vil gøre en forskel for patienter - det er det, der driver os hos Biogen.

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS)

I mere end et årti har Biogen forpligtet sig til at fremme forskning indenfor ALS, for at forstå alle typer af denne ødelæggende sygdom, som omtrent 168.0001 mennesker globalt lever med.

Læs mere
Alzheimers sygdom og demens

Vores neurologiske forsknings- og udviklingsorganisation arbejder på nye metoder til at behandle uhelbredelige neurodegenerative sygdomme - såsom Alzheimers sygdom.

Læs mere
Friedreich ataksi (FA)

Biogen har mange års erfaring med forskning og udvikling af sjældne sygdomme. Vi ønsker at bidrage til at udvikle behandlingsmuligheder for mennesker, som lever med Friedreich ataksi.

Læs mere
Multipel sklerose (MS)

I mere end 25 år har Biogen været førende indenfor forskning og udvikling af nye MS-lægemidler. Vi fortsætter med at udvikle innovative behandlinger indenfor MS for at gøre en forskel for patienterne. Vores forskning fokuserer på nyskabende behandlinger. Vores igangværende forskning i neurodegenerering vil hjælpe os med at skabe nye behandlinger, der kan bringe os nærmere en kur mod MS.

Læs mere
Spinal muskelatrofi (SMA)

Biogen er dedikeret til at forske i løsninger, der kan forbedre livet for mennesker med SMA. Siden december 2017 har Biogen samarbejdet med Ionis Pharmaceuticals om at udvikle nye behandlingsmuligheder – i særdeleshed nye antisense oligonucleotider (ASO’er), der er designet til at behandle SMA.

Læs mere

Banebrydende forskning

Vores pipeline fokuserer på behandlinger indenfor sygdomsområder, der er vanskelige at behandle. Sådan kan vi bedst skabe værdi for patienter og samfundet.

Referencer
  1. Biogen News; European Medicines Agency Accepts Tofersen Marketing Authorization Application to Treat Rare, Genetic Form of ALS; December 05, 2023; https://investors.biogen.com/news-releases/news-release-details/european-medicines-agency-accepts-tofersen-marketing, Hentet den 15. juni 2023.

Sygdomsområder

Hos Biogen vil vi gøre en forskel for at ændre patienternes liv.